top of page

Tot bloei

Ken je de plant Cosmos? Het is een plantje dat pas opvalt als het begint te bloeien. Klein of groot en in allerlei kleuren - bloeit de Cosmos eenmaal, dan prijken de bloemen eindeloos. Het plantje is sterk en subtiel, kwetsbaar en krachtig tegelijk. En een lust voor het oog. De wereld wordt er mooier door. 

 

Zo werkt dat ook bij mensen. Als je vitaal en in balans bent, kun je bloeien, met tomeloze energie. Je weet opeens weer wat jouw bijdrage is aan een duurzame wereld, je ervaart wat ertoe doet.

Cosmos

Zon, voedselrijke grond en wat ruimte. Wat heb jij nodig om te bloeien? 

 

De belangrijkste stap is te beginnen bij jezelf en het besef dat je iets wilt veranderen. Met de juiste hulp en motivatie lukt het om je leefstijl aan te passen. Dat is goed voor onze planeet en je wordt er ook nog eens gezonder en vitaler door. 
 

Makkelijker gezegd dan gedaan?

 

Het begint met bewustwording, daarna volgen de eerste stappen naar nieuw gedrag en nieuwe patronen. Zo ontdek je de wegen die voor jou leiden naar een gezonde balans voor lichaam en geest. 

Je hoeft het niet alleen te doen. Coach Ina van Haeff helpt je om je doelen te bepalen en bereiken op het vlak van leefstijl, vitaliteit en balans. 

 

Cosmos Coaching werkt samen met huisartsen en fysiotherapeuten en verwijst door als dat voor jou van waarde is.

"Ik ben er voor jou, zodat jij goed kunt zijn voor jezelf. Zo dragen we samen bij aan een duurzame wereld." – Ina van Haeff, Cosmos Coaching

bottom of page