top of page

Aanbod

Neem je contact op met Cosmos Coaching dan is een gratis kennismakingsgesprek van een half uur het begin. Hiervoor kom je naar de praktijk, of we spreken online of telefonisch af. 

Jouw wens bepaalt de aanpak

Is er een goede klik? Dan volgt een eerste afspraak van 1,5 uur om jouw vraag verder te onderzoeken volgens het integrale leefstijl- en vitaliteitsmodel waar Cosmos Coaching mee werkt. We brengen je veranderwens (letterlijk) in beeld en bekijken wat de coaching voor jou kan betekenen en bepalen vervolgens samen jouw traject.

 

Je ontvangt vervolgens een concreet voorstel voor de aanpak. Dat kan bijvoorbeeld een leefstijl- en voedingsanalyse zijn, inclusief adviesgesprek. Of een aantal coachsessies rond thema’s die er voor jou toe doen op dit moment, al dan niet in combinatie met een mental fitness programma. De aanpak is altijd persoonlijk en op maat voor jou. 

Je begint bij jezelf..

… en past je leefstijl aan. Dat is goed voor onze planeet en je wordt er ook nog eens gezonder en vitaler door. Wil jij jouw bijdrage aan een duurzame wereld hervinden en durf je bij jezelf te beginnen?

Cosmos Coaching is er voor je. Vandaag en morgen. Dit zijn de mogelijkheden:

Balansmodel.png

Kennismaking Cosmos Coaching

Duur: 30 minuten

Gratis

2

VERANDERWENS IN BEELD

Duur: 1,5 uur              

€ 125 

Intake of los te boeken sessie om je veranderwens te verhelderen en de balans op te maken. Voorafgaand heb je een vragenlijst ingevuld, die we in deze coachsessie uitwerken.

3

Traject mental fitness, vitaliteit & balans

Kennismaking Cosmos Coaching, Veranderwens in beeld, 6 weken durende training Mental fitness (op basis van Positieve Intelligentie), 3 vervolgcoachsessies vitaliteit & balans.

€ 1495  

Als er meer dan 3 vervolgcoachsessies nodig zijn, wordt de trajectprijs daarop afgestemd.

4

Cosmos Coaching los

1 uur    €  85

1,5 uur  € 125

Soms wil je een losse coachingsessie boeken. Bijvoorbeeld om het gewenste nieuwe gedrag te onderhouden of een bepaald onderwerp aan te pakken. Ik ontvang je graag en help je te blijven bloeien.

Plants

Let's Work Together

"Ik ben er voor jou, zodat jij goed kunt zijn voor jezelf. Zo dragen we samen bij aan een duurzame wereld." – Ina van Haeff, Cosmos Coaching

bottom of page