top of page


Ina van Haeff

Het is er de laatste tijd sterker dan ooit: mijn eigen innerlijke drang om onze wereld beter te behandelen. Daarom wil ik toevoegen wat ik kán toevoegen, bijdragen hoe ik kán bijdragen. Met Cosmos Coaching laat ik zien wat ik kan betekenen.

Cosmos_220825_HR_21.jpg

Dat begint op klein, persoonlijk niveau: jou helpen om je leefstijl aan te pakken, je balans en vitaliteit terug te brengen. Als mens en professional sta ik naast je, ik ben die coach die er voor je is en blijft. Kundig, daadkrachtig en met veel compassie help ik jou je doelen te behalen.

Ik kijk met je mee, geef een stem aan jouw inzichten en zal soms spiegelen. Mijn Cosmos Coaching zal je niet alleen laten inzien dat je daarmee goed voor jezelf bent, maar ook hoe jij daarmee bijdraagt aan de wereld, wat jouw toevoeging is. Omdat alles samenhangt met elkaar.

 

Wie gezien wordt, vindt een weg

Van nature ben ik iemand die echt contact maakt en gelijkwaardigheid boven alles stelt. Ik kijk en luister oordeelvrij. Als professioneel hulpverlener heb ik veel mensen begeleid die verstrikt zaten in het web van de maatschappij, de tijdgeest, sociale verwachtingen, relaties. Jongeren bijvoorbeeld, maar ook hun ouders en de uitdagingen waarmee zij kampten. Burn-outproblematiek. Gezinnen waarin alle vitaliteit weg was. 

In alle trajecten gold dat er een weg vooruit was. Hoe pijnlijk een begin soms ook kan zijn, door kleine stapjes te nemen, tijd en volledige aandacht te geven aan waar het werkelijk om gaat, keer je het tij op weg naar beter. Als je maar gezien wordt, én in beweging komt.

 

Een plek om te bloeien

Mijn witte huis in het groen aan de Maas is een uitnodigende praktijk waar jij welkom bent voor de coaching. We zullen de blauwe luiken sluiten als we oefeningen doen om leefstijl-inzicht te verkrijgen, maar ook openen en samen bekijken hoe het licht dan binnenvalt. Welke vitaliteit en balans heb je in je en kan je laten zien? Hoe kom jij tot bloei? 

Ook de grote tuin en wandelingen langs het water kunnen onderdeel zijn van de coaching. 

Ik wil toevoegen wat ik kan toevoegen, dus ook deze fijne plek.

Tomato Plant

Bel

+31 6 23 03 11 47

Email 

Volg mij

  • LinkedIn
bottom of page