top of page

In de kiem

Soms is het aanhoudende onrust die je ervaart of een lichaam dat protesteert met allerlei vage klachten. Een andere keer heeft iemand last van wisselende stemmingen of gevoelens van burn-out of depressie. En ook met bijvoorbeeld onder- of overgewicht worstelen veel mensen.

 

Misschien heb je in de loop der tijd klachten ontwikkeld. Duidelijk aanwijsbaar zoals slecht slapen, hoofd- of rugpijn, spieren of gewrichten die pijn doen. Of vager, zoals oorsuizen, huidklachten, vermoeidheid of sombere gedachten. Het zijn klachten die een verhaal vertellen en die je totale gezondheid in de weg staan. Klachten waarvoor je niet zomaar een pilletje kunt krijgen. Herkenbaar? Hoe kom je hier toch weer uit?

Flower Buds

Bewust stilstaan, bewust in beweging

 

Cosmos Coaching analyseert met jou wat er aan de hand is en geeft concrete leefstijl- en vitaliteitsoefeningen. Zo krijg jij inzicht: wat zijn de gezondere keuzes die ik kan maken? Hoe dóe ik dat ook echt? Waarmee kan ik het beste beginnen? En hoe neem ik mijn partner, kind of ouder mee? 

 

Je wilt je niet langer verstoppen

 

Als Cosmos Coachee sta je toe dat iemand je helpt om stil te staan en echt te durven voelen. Samen gaan we na: wat gebeurt er, wat doe ik zelf en past dat wel bij mij? Samen bepalen we de haalbare stappen die jij kunt nemen om jouw leefstijl en vitaliteit te vergroten, je gezondheid beter te maken. Vanuit de overtuiging dat dat niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de rest van de wereld.​

‘Ik voel de stress van de natuur en maak me zorgen over de wereld. Klimaatangst is bij mij echt diepgeworteld. Ik wil al het nieuws volgen, dat maakt onrustig, continu. Ik laat mijn dag bepalen door media, sociale media. Wil alles meemaken, overal bij zijn. Maar daardoor drijf ik weg van mezelf. Ik blokkeer. Zelf keuzes maken vind ik moeilijk.’
bottom of page